Håndværket

Langt de fleste smykker du finder i Pynten Guld og Sølv er lavet på vores eget værksted. Pynten Guld og Sølv er ejet af Kim Vedebech, guldsmed og smykke designer.  Nyt design, omforandringer, reparationer, vielsesringe, ja alt hvad der har med smykker at gøre beskæftiger vi os med. 

 
 

Værksted.

Vi har travlt på værkstedet og derfor har vi ansat Maria. Maria er en dygtig og erfaren guldsmed. På værkstedet i butikken udføres reparationer, specialopgaver og nye designs. Et af vores specialer er omforandring af kundens eget guld til nye og tidssvarende smykker. Kig ind til Maria og bliv inspireret.
 
 
 


Det gamle guld. 

Ikke alle guldsmede tilbyder denne service men vi gør det gerne.
Alle vores designs som vielsesringe, ringe, vedhæng og øreringe kan laves af kundens eget guld.

Der er penge at spare på, at bruge de gamle smykker der samler støv i smykkeskrinet. Måske er det arvesmykker som designmæssigt er ud dateret eller slidt i stykker? Disse gamle smykker kan laves om til dit nye drømme smykke.
Guld er et fantastisk materiale som kan genbruges uden de store problemer og man bidrager til en cirkulær økonomi, hvor guld ikke graves op af undergrunden, til stor belastning for miljøet, men hvor guldet indgår i nye produkter uden omkostninger for miljøet.
Ikke nok med at dit gamle guld kan bruges til nye smykker, men er der overskud af guld, kan det modregnes prisen for fremstillingen af smykket!

Kig ind i butikken for høre mere om priser og muligheder. Læs evt mere på Kim Vedebechs hjemmeside.


Scalepoint gavekort.

Har du været uheldig og fået stjålet dine smykker, kan du bruge dit Scalepoint gavekort hos os.
Hvis du ønsker at købe nye smykker hos os, via Scalepoint systemet, skal du logge ind i Scalepoint systemet med den kode du har fået fra dit forsikringsselskab. Du finder vores butik , Pynten Guld og Sølv i Horsens, på listen over Guldsmede . Her kan du udskrive gavekort på det beløb du ønsker af handle for.
Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 75627592 eller skrive en mail. Evt. spørg dit forsikringsselskab til råds eller se videoen herover.